RECUPERARE MEDICALĂ

RECUPERARE MEDICALĂ

La WellCare, București


proceduri de recuperare medicala

Consultații

Pentru a stabili parcursul adecvat de recuperare medicală, primul pas este evaluarea pacienților. La WellCare, consultația inițială este făcută de către medicul specialist, care prescrie terapiile ce urmează a fi efectuate, fie că este vorba despre kinetoterapie, fizioterapie sau masaj, ori combinații ale acestora.


Kinetoterapie

Programe kinetice individualizate, adresate tuturor categoriilor de vârstă. Echipa noastră de kinetoterapeuți vă poate ajuta în cazul unor afecțiuni neurologice, reumatismale sau ortopedico-traumatice. De asemenea, avem programe pentru gravide sau bebeluși, kinetoterapie respiratorie, terapie pentru scolioze.


Fizioterapie

Avem echipamente moderne pentru ultrasunet, magnetodiaflux, toată gama de curenți – TENS, interferențiali, Traubert, terapie TECAR, terapie Shockwave, laserterapie.


Masaj

Ședințe de: 15 minute, 30 minute, 50 minute.

Tipuri de masaj:

  • masaj terapeutic
  • deep massage
  • trigger points
  • chair massage

Reflexoterapie

Rezultate dovedite în eliminarea efectelor stresului, a anxietății și a durerilor. Reflexoterapia induce o stare de bine generală și, nu în ultimul rând, este aplicată ca tratament suplimentar pentru diverse afecțiuni.


Drenaj limfatic

La WellCare, drenajul limfatic se poate face manual sau la aparat (Combina Power Q 100), atât în scop terapeutic, cât și estetic. Citiți mai multe despre drenajul limfatic și aplicațiile sale în articolul Drenajul Limfatic.